Hangraforgó együttes

Cím: 9027 Győr, Mártírok útja 36. I/1.
Tel/fax: 96/ 323-402
Web: www.hangraforgo.hu

hangraforgo

F. Sipos Bea

"Mátészalkán születtem, és az iskolai éveket leszámítva 2002 nyaráig mátészalkainak vallhattam magam. A zenéhez való vonzódásom 1985 körül nyert határozott formát, rátaláltam arra a kifejezésmódra, amelyet azóta is, és egyre kitartóbban képviselek: az énekelt versek világára. 1983 óta vannak saját dalaim, első szárnypróbálgatásaimat a székesfehérvári Fiatal Dalosok Találkozója és a Kaláka Folkfesztivál jelentették. Néhány évig a Kaláris együttes alapító tagja voltam, amellyel szintén verseket zenésítettünk meg. Az eltelt évek alatt több tucat dal született, többek között Ratkó József, Kalász László, Gál Sándor, Bella István, József Attila, Oláh András verseire. Ezek a versek szólalnak meg a 2000 végén megjelent Szúnyoghegedű című önálló lemezemen, amelynek felvételén a Kaláka együttes tagjai is közreműködtek. 2001-ben búcsút mondtam az egyszemélyes előadásmódnak, azóta Faggyas Lászlóval alkotunk zenészpárost, és az eddigiekhez hasonló felfogásban, de mindkettőnk zenei világát ötvözve alakítjuk közös műsorunkat – Győr székhellyel. Szeretnénk minél több helyre eljutni, minél több emberhez elvinni dalainkat, a magunk zenei nyelvén így adózva a magyar költészetnek."

Tel.: +36 70/ 523-5513
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Faggyas László

"Veszprémben születtem. Zenei pályámat 16 évesen rockzenészként kezdtem, több zenekarban és zenei stílusban fordultam meg, míg végül 1985-ben az akusztikus zenénél kötöttem ki. A mai dalnak nevezett, közéleti - közérzeti témákat megszólaltató műfajban társammal egy nevű duót hívtunk életre, amellyel több fesztivált megnyertünk, szerepeltünk a televíziós Ki Mit Tud?-okon. Országjáró útjainkon találkoztunk a klubkoncertek hangulatával, és maradandó élményt nyújtottunk a kommersz zenét elutasító közönségnek. Az énekelt versek világát Sipos Bea szerettette meg velem, az általam nagyra becsült, igényes verszenésítései engem is magukkal ragadtak. Nagy öröm számomra, hogy együtt zenélünk, és kettőnk korábbi stílusából ma már kiforrott előadásmódot vallhatunk magunkénak."

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Shaker Slágerzenekar

A Shaker Slágerzenekar 18 éve alakult Győrben. A hosszú évekig Romantic zenekarként működő duó (szintetizátor és gitár) az igényesebb tánczene mellett tette le a voksát. Kezdetben színvonalas vendéglátóhelyeken (pl.: Regatta Club, Hotel Rába) leszerződött zenészként dolgoztunk, majd egy énekesnővel bővülve döntően a bálok (Mérnök–építész bál, Ortutay bál, Bábolnai napok, Téti falunap, Hödlmayr bál, valamint Hotel Schweizerhof, Hotel Fonte szilveszterei stb.) és más céges rendezvények zene szolgáltatóiként ismerhettek meg minket.Jelenlegi felállásunk két éve változatlan. Fiatal énekesnőnk a legújabb disco slágerek, míg billentyűseink a latin és rock and roll, valamint a slágermúzeum dalainak előadásában jeleskednek leginkább. Repertoárunk a 60-as évektől napjainkig csaknem teljes keresztmetszetet ad az értékálló hazai és világslágerekből, ügyelve arra, hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb dalokat.További szolgáltatásaink:- egyedi esküvői meghívók teljes körű nyomdai előkészítése és kivitelezése- digitális vagy hagyományos esküvői fotók készítése- digitális videofelvétel készítés- rendezvényhangosítás professzionális JBL hangrendszerrel

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Vőcsei Albert

zongorista, előadóművész

1971-tôl hivatásos előadóművészként dolgozik. 1977-ben triójával másfél évet töltött Ausztriában és Németországban. 1981-tôl a „Tritonus 80” együttessel rendszeresen turnézott a nemzetközi koncertiroda közvetítésével Svájcban, Németországban és Ausztriában. Az 1990-es években az Országos Szórakoztatózenei Központ (OSZK) Győri Zenei Stúdiójának zongora szakát vezette. A fellépések mellett zeneiskolákban óraadó tanárként és magántanárként zeneoktatással is foglalkozik. Elsődlegesen a könnyűzene iránt érdeklődőknek segít a hangszeres tudás (zongora és szintetizátor) megszerzésében, fejlesztésében. Fellépő művészek hangszeres kíséretét, valamint rendezvények (nóta- és dalestek, bálok, lakodalmak) zeneszolgáltatását vállalja egyedül, vagy zenekarával.

Tel.: +36 70/ 223-4600